SEVERNO DUBROVNIŠKO POGORJE

12. do 15. maja 2022

 

 

Spoštovane planinke in planinci !

 

Vabimo vas na raziskovanje severnega dubrovniškega pogorja.

 

Program:

 

1. dan: 12.05.2022 Ob dogovorjeni uri odhod iz Vašega kraja (Šempeter) proti mejnemu prehodu Obrežje. Sledila bo vožnja po avtocesti proti Splitu. Z vmesnimi postanki bomo pred Šibenikom na počivališču na Krki naredili postanek za malico na poti. Po malici se bomo odpravili naprej po poti do Šibenika, kjer na bo pričakal lokalni vodnik, ki nas bo popeljal po starem delu Šibenika, po ogledu bo še nekaj prostega časa za samostojne oglede. Po ogledu se bomo peljali naprej po avtocesti do izvoza za Makarsko in nadaljevali pot po jadranski magistrali do mesta Gradac hotela Labineca 3*. Sledi večerja (vključena pijača pri večerji neomejeno) + nočitev. ( Na ta dan prihoda, vam ne priporočam hoje).


2. dan: 13.05.2022 Po zajtrku se bomo odpravili z avtobusom do dogovorjenega mesta, kjer se boste skupaj z vašimi vodniki podali po začrtani poti. Po končanem pohodu, se bomo z avtobusom vrnili do hotela, kjer bo sledila večerja (pijača vključena pri večerji neomejeno) ter nočitev.


3. dan: 14.05.2022 Po zajtrku se bomo odpravili z avtobusom do dogovorjenega mesta, kjer se boste skupaj z vašimi vodniki podali po začrtani poti. Po končanem pohodu, se bomo z avtobusom vrnili do hotel, kjer bo sledila večerja (pijača vključena pri večerji neomejeno) ter nočitev.


4. dan: 15.05.2022 Na ta dan se bomo na licu mesta poizkusili dogovoriti, da bi lahko v sobah ostali do 12 ure. Torej po zajtrku, boste v tem primeru imeli prosto do kosila, ker imamo v hotelu organizirano kosilo z vključeno pijačo. Po kosilo se bomo odpravili domov. Na poti proti Makarski se bomo ustavili še v Vepricu, ki je Marijino svetišče, ki je nastalo leta 1908 po vzoru na skali gospe Lurdske v Lourdu. Prihod v Šempeter v poznih večernih urah.


V paketno ceno vključeno:


- Avtobusni prevoz z vključenimi cestninami ( po programu + vključenih dodatno 100 km za rezervo)
- Storitev: 3 x polpenzion v hotelu Labineca 3* v Gradacu ( zajtrk in večerja z neomejeno pijačo pri   
obrokih) + samo za vašo skupino je pijača na voljo v neomejeni količini čez celi dan vse dni bivanja.
- Turistična taksa
- Malica na poti ( pečene rebrce, pečen piščanec, zelenjava ter kruh) BREZPLAČNO ZA VAŠO SKUPINO - Vodja poti na poti iz strani TA RELAX - Voden ogled Šibenika ( lokalni vodnik)
- Namestitev v sobah: 1/2 TWC BM T SAT F KL (enoposteljne sobe v tem terminu niso možne)
- Plačljive parkirnine za avtobus na poti.


SKUPNA CENA IZLETA v sobi 1/2 TWC BM T SAT TV F KL : 259,00€/ OSEBO Cena velja ob prijavi najmanj 35 oseb.


Prijava na izlet je možna na telefon 031 501 244 – Silvo najkasneje do 15.04.2022 oz- do zasedbe mest na avtobusu. Pohitite s prijavami!!!

 

POJDITE Z NAMI !

 

 

 

 

 

20 let PD Šempeter

Predstavljamo Vam brošuro, izdano ob 20. letnici PD Šempeter

vsebina

30 let PD Šempeter

Predstavljamo Vam brošuro, izdano ob 30. letnici PD Šempeter

vsebina

Savinjska planinska pot

Predstavljamo Vam Vodnik po Savinjski planinski poti.

vsebina